FELADATOK
 • Óvoda

  A kistérség 32 településéből 27 településen, 14 intézményben 37 épületében folyik az óvodai nevelés. Ebből intézményfenntartó társulásban 11 -, míg önálló fenntartásban 3 óvoda működik. (Sajókaza, Tardona, Zubogy)

  bővebben...


 • Iskola

  A kistérség 32 településéből 16 településen, 12 intézményben folyik az általános iskolai oktatás-nevelés. Kazincbarcikán 6 középiskola várja a kistérség végzős diákjait. A művészetoktatást elsősorban két kistérségi székhellyel rendelkező intézmény végzi.

  bővebben...


 • Jogsegélyszolgálat

  A társulás területén működő önkormányzatoknak és intézményeinek, biztosítja munkajogi kérdésekben a jogsegélyszolgálatot. A helyszíni konzultáció időpontjai: minden hónap 3. szerdája 14.00 órától-16.00 óráig előzetes bejelentkezés alapján.

  bővebben...


 • Központi sürgősségi orvosi ügyelet

  A kistérség területén három mikro-körzetben Kazincbarcikán, Mucsonyban és Rudabányán működik orvosi ügyelet.

  bővebben...


 • Gyermekjóléti és Szociális alapellátás

  Jelenleg négy mikro-körzetben Kazincbarcikán, Mucsonyban, Rudabányán és Sajókazán történik a szociális és gyermekjóléti alapszolgáltatás irányítása. A feladat ellátáshoz a kistelepüléseken élők is helyben jutnak hozzá.

  bővebben...


 • Kulturális mikrokörzet

  A kistérségben öt kulturális mikro-körzet működik a következő központokkal: Kazincbarcika, Bánhorváti, Izsófalva, Rudabánya. Célja, hogy erősítse a helyi közösségeket, és a közművelődésen keresztül aktivizálja a lakosságot.

  bővebben...


 • Mozgókönyvtár

  A kistérségben huszonkilenc településen végzi a mozgókönyvtári szolgáltatást az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ. A mozgókönyvtári ellátás célja, hogy az ellátással a nyilvános könyvtári szolgáltatás - utazás nélkül elérhetővé váljon a településeken élő valamennyi lakos számára.

  bővebben...


KAPCSOLAT
cím: 3700 Kazincbarcika
Rákóczi tér 6. fsz/5.
telefon: (48) 512-633
belső ellenőrzés: (48) 512-631
fax: (48) 512-632
e-mail: tarsulas.iroda@kazincbarcika.hu
BELÉPÉS
felhasználói név:
jelszó: